Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Klantenoverzichten
Groot enkel kwaliteitshoofdkussen! de wol is echt, krullend. snelle levering. Ik koop een tweede keer. De dienst is het beste! Iedereen adviseert het zeer!!

—— Mej. Shirley

Ik kocht de grote deken van het hoeveelheids Mongoolse bont. De mededeling was uitstekend, was de port zeer snel en de deken is grote kwaliteit. Hoogst geadviseerd

—— Misser Diane

Perfect! Echte schapehuid Super zachte en zeer snelle levering. Uitstekende goed uitgevoerde verkoper,

—— Teri Feeney

Velen danken mooie zacht en goede deken! Ik ben geïmponeerd! Werkelijk goed voor de prijs. Het haar is zacht en fluffly.

—— Toby Jones

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3 4 5
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : zachte
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

 

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een fabrikant van professionele schapehuid en de de de het luxebont, productie, verkoop en dienst sinds de stichting in 2003, SOFT hebben zijn beste inspanningen in de ontwikkeling en de productie van bontproducten geleverd, samen met de OEM dienst die vele beroemde merken overzee verstrekken. Voor Maart, 2015, werd de internationale verkoopafdeling formeel opgericht, sedertdien zogenaamde OEM werd uitgedeeld, voor zijn eigen Chinees onafhankelijk merk. De productielijn behandelt nu vele disciplines zoals: schapehuid, Mongools bont, vosbont, konijn. Onze producten omvatten meer dan 50 reeksen producten, zoals: schapehuiddekens, tapijten, hoofdkussens, kussens, pantoffels, handschoenen, wasmitt, auto schoonmakende producten, Mongoolse bontplaat, dekens, hoofdkussens, reizen, wasbeerbont, vosbont, konijnkragen, kledingstukken. De producten worden over de hele wereld gekocht, uitgevoerd naar Amerika, Europa, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië en de loyale steun van de klanten gewonnen. SOFT met een opheffende globale reputatie, heeft een groep partners overzee, en volledige dochterondernemingen overzee op provincies en/of gebieden, zoals aangetrokken: AUSTRALIË, HET UK, CANADA, DUITSLAND.

 

Met het beheersconcept van „cultiveer mensen met het werk, aantrekken mensen met ontwikkeling, verenigen mensen met oorzaak, evalueren mensen met resultaat“, en de overheersende richtlijn van opleiding en studie, heeft MBT een ondernemend personeel gecultiveerd dat geschikt in de heersende stroming van de maatschappij, de industrie dien en het land en de mensen dien.

Het aanstaande R&D, uitvoerige de verkoop en beheersysteem van de naverkoopdienst zijn altijd klaar om u van de al richting en de kwaliteitsdiensten van verkoop, de opleiding, technologie-uitwisseling en onderhoud te voorzien. Ook zijn de OEM zaken beschikbaar voor agenten overzee.

 

Door vorige zes jaar van accumulatie en ontwikkeling, heeft het merk van SOFT een goede reputatie en merkvoorlichting over de internationaal en binnenlandse BONTindustrie duidelijk gemaakt. In de volgende vijf jaar, zijn wij vastbesloten om zich unconventionally en snel te ontwikkelen. Met constante innovatie en verwezenlijking, worden wij geplaatst om de vervaardiging van wereldklasse van BONTproducten te zijn. De „kredietwaardigheid eerst, kwaliteitssuprematie“ is het bedrijf eerste principe. Onze richtlijn wordt „klant-geconcentreerd, om waarde voor klanten tot stand te brengen en het internationale merk van SOFT“ te bouwen.

De bedrijven wereldwijd worden warm verwelkomd door SOFT-BONTproducten! Hoop om win-win samenwerking met u te hebben.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Ms.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)